Abus cykelhjelme er en af de absolut mest populære og fornuftige valg, når det kommer til cykelhjelme. Vil du passe på dig selv som cyklist i trafikken, så kan du ikke komme uden om en cykelhjelm. Og hvorfor ikke vælge en hjelm, som både har stil og maksimal sikkerhed?

Abus producerer rigtig mange forskellige hjelme, så der er helt sikkert også én, som passer til dig og dine behov og din stil. Én af de ting, som kendetegner disse cykelhjelme er, at de er meget moderne og smarte. Her er der ingen klodsede detaljer eller usmarte løsninger. Se dem her.

Der findes dog også andre fornuftige mærker, som vi skriver nærmere om herunder.

Bevar stilen med en Nutcase cykelhjelm

En lidt anden genre af cykelhjelme er de elegante og moderigtige Nutcase hjelme. Disse cykelhjelme kommer fra producenten Nutcase, og her er der mindre fokus på det klassiske cykellook og mere på det smarte citylook. Således er der her rigtig mange muligheder for at få en hjelm, som akkommoderer den personlige stil.

For eksempel er der med disse hjelme kælet rigtig meget for det grundlæggende design. Det har resulteret i bløde og runder former og et meget simpelt look. Det simple peppes til gengæld op ved, at man kan få disse cykelhjelme i mange farver og mønstre.

Tænk i andre baner – køb en Hövding cykelhjelm

Hvis du skal prøve noget helt andet og hypermoderne, så skal du vælge en Hövding cykelhjelm. Disse alternative hjelme er blevet ekstremt populære inden for de seneste år, og repræsenterer en helt ny teknologi under udvikling.

Med en Hövding hjelm får du praktisk talt en airbag i form af en cykelhjelm. Du spænder den lille anordning rundt om halsen. Skulle du komme ud for et fald, udløser den og beskytter dit hoved. Du får her enormt effektiv beskyttelse, men også en hjelm, der er langt mindre markant og ikke ødelægger frisuren.

Hvilken hjelm skal du vælge?

Ligesom med så meget andet, så er en cykelhjelm et meget personligt valg. Derfor skal du ikke nødvendigvis lade dig guide udelukkende af anmeldelser og de valg, som folk i din omgangskreds har truffet. Du skal derimod gøre dig klart, hvad der er vigtigst for dig.

Vil du have en cykelhjelm, der holder længe, og som ikke vækker opsigt? Vil du gerne have en hjelm, som passer til din stil, og som måske har mere knald på farverne? Eller vil du have noget moderne og smart, som ikke clasher med en pænt sat frisure?

Få vejledning hos din cykelhandler

Det kan være svært at vælge mellem alle de forskellige mærker og typer af hjelme. Er du stadig i tvivl, så kan du med fordel bede om råd hos din lokale cykelhandler. Han eller hun ved helt sikkert meget om cykelhjelme.

Rate this post