Parnr7.dk er et online cykelmagasin, der henvender sig til alle cykelinteresserede: Alt fra begynderen til elite-motionisten. Her finder du alt fra test af det nyeste cykeltøj til hvordan du skifter en krankboks. Kort sagt: Vil du vide mere om cykling, så er du kommet til det rette sted.

Par nr. 7: Er det ikke noget fra banecykling?

Jo det er lige præcis, hvad det er. Før Parnr7.dk blev til et online cykelmagasin, fungerende hjemmesiden som blog for det daværende par nr. 7: Michael Mørkøv og Alex Rasmussen. Hvis du gerne vil læse mere om banecykling og par nr. 7, henviser vi til 6dageslob.dk.

Vi dækker alt på to hjul

På Parnr7.dk fokuserer vi ikke kun på landevejscykling: Vi dækker lidt populært sagt alt på to hjul. Det betyder, at du her på siden kan finde artikler, guides, tests m.m. om landevejscykling, mountainbike, cross, triathlon, indendørs cykling osv.

Vi håber, at du nyder dit besøg her på siden og finder den information du har brug for. Hvis du har spørgsmål, vil foreslå et emne vi skal skrive om eller blot vil i kontakt med os, så er du velkommen til at sende en mail på:

hej@parnr7.dk