Annonce:

Når du skal ud og købe en ny cykel, skal du selvfølgelig købe den, som passer bedst til dig og dine behov. Det er vigtigt at du overvejer hvad du skal bruge din cykel til. Nedenfor har vi forsøgt at redegøre for forskellene mellem de forskellige typer cykler.

Citybiken

En citybike er god til dig, der bruger cyklen meget i hverdagen. Det er en god allround cykel, som kan fås til både damer og herrer. Inden du køber din citybike, bør du sikre dig, at du har en stabil cykel, med god kørekomfort og gode bremser.

Mountainbiken

Elsker du at køre lange ture, og få pulsen op, i skoven eller i andet ujævnt terræn? Så burde du vælge en mountainbike. En mountainbike skal som udgangspunkt være let, have en god affjedring og udvendige gear. Kører du f.eks. på blødt og meget mudret underlag, bør du desuden sørge for, at din cykel har mekaniske skivebremser. Mekaniske skivebremser fungerer nemlig optimalt i alt slags vejr, og så har de generelt den mest effektive nedbremsning.

Elcyklen

Hvis du langt på arbejde eller til studiet, og ønsker at du samtidig kommer både hurtigere og svedfrit frem og tilbage, så er en elcykel den oplagte cykel til dig. Når du har en elcykel, kan du naturligvis stadig få din daglige motion, du skal bare slå motoren fra. Alle elcykler må if. Loven, ikke hjælpe dig over de 24.6 km/t uden at du træder i pedalerne.

Racercyklen 

Hvis du vil mærke vinden i håret, mens du ræser ud af landevejen? Så er racercyklen en oplagt mulighed for dig. På en racercykel kan du dække mange kilometer på forholdsvis kort tid, samtidig med at du får pulsen op. Da en racercykel har et aerodynamiske design, sikre det, at du har mindst mulig vindmodstand og derfor kan du få mere fart på. En racercykel er desuden en letvægtscykel, som betyder, at du skal bruge færre kræfter på at cykle fremad.

Rate this post