Er der noget bedre end at cykle? Fornemmelsen af frisk vind i ansigtet, når man suser ned ad bakkerne? Måske drømmer du om at skifte den gamle jernhest ud med en ny model, så du kan lade bilen stå i garagen?

I så fald bør du læse med her, hvor vi giver dig gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny cykel.

Følg trenden – køb en elcykel

Hvis din nye cykel skal være et supplement eller alternativ til bilen, kan du overveje at investere i en elcykel. En elcykel kan være en god løsning, hvis du skal køre mange kilometer for at komme på arbejde, eller hvis du har brug for lidt hjælp op ad bakkerne. Udvalget af elcykler er vokset markant de seneste år, og modellerne bliver bedre og lettere. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilken elcykel man skal vælge.

Som udgangspunkt er det en god idé at gøre sig bevidst om sine behov. Hvad skal du bruge cyklen til? Skal du eksempelvis køre langt på cyklen? Skal der børn med?

Opsøg nogle forskellige forhandlere, der har erfaring med elcykler, og tal med dem om dine behov. Dernæst anbefales det, at du tager en lang prøvetur på de cykler, du er interesseret i. Prøv eventuelt forskellige modeller med forskellige motor- og batteriplaceringer. Det giver dig en fornemmelse af, hvor meget motoren kan trække. Sluk også for motoren, så du kan mærke, hvordan cyklen er at køre på, hvis batteriet løber tør for strøm.

Nogle elcykler er meget tunge, og det er en god idé at sikre sig, at du kan komme hjem, hvis elektronikken pludselig forsvinder.

Når du køber en elcykel, kan det anbefales at købe den hos en cykelhandler, der har forstand på elcykler. En elcykel er ikke billig, og det kan derfor betale sig at spørge ind til service og reparation. En cykelhandler med forstand på elcykler vil også kunne rådgive dig i forhold til cyklens motor og batteri, som er afgørende for, hvor meget hjælp du får, samt hvor langt du kan køre på en opladning.

Vær din egen motor

Foretrækker du selv at levere brændstoffet til din cykel, er der flere forskellige modeller at vælge imellem. Du kan blandt andet anskaffe dig en klassisk cykel, mountainbike, citybike, racercykel eller BMX.

Det kan også være at det er en af de utallige former for motionscykler du er ude efter. Der kan blandt andet nævnes spinningcykel, motionscykel, siddecykel og airbike.

Som det var tilfældet med elcyklen, skal du spørge dig selv, hvad cyklens primære formål er. Skal den bruges som transportmiddel til og fra arbejde? Skal du bruge den til at transportere børn? Skal du køre langt og hurtigt? Eller skal den bruges til sport og konditionstræning?

Hvis du leder efter en cykel, du kan køre på arbejde på, og hvor du samtidig kan have dit barn med, anbefales det, at du anskaffer dig en citybike. Som navnet antyder, er citybikes velegnede til kørsel i byen, samtidig med at de er velegnede til transport af børn, hvis du monterer et børnesæde på cyklen.

Få råd til drømmecyklen med et billigt lån

Hvis du står og mangler en ny cykel her og nu, kan du overveje at tage et billigt lån, hvis du mangler finanser til indkøb af cyklen. Fordelen ved billige lån som er, at du hurtigt og nemt kan ansøge om pengene fra din mobil eller computer. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID, og når din låneansøgning er godkendt, vil pengene stå på din konto kort tid efter.

Du slipper desuden for at skulle stille garanti for lånet, og du skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Så længe du blot opfylder nogle få krav, bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til.

For at blive godkendt til at optage et lån skal du typisk være fyldt 18 år, have en dansk folkeregisteradresse samt et dansk CPR-nummer. Når du har udfyldt din ansøgning, vil du blive kreditvurderet med henblik på at bedømme, om du har råd til at betale lånet tilbage.

Der er stor forskel på, hvor meget det koster at låne penge hos de forskellige udbydere på markedet. Derfor anbefales det, at du bruger lidt tid på research, før du låner penge, så du sikrer dig, at du finder den låneudbyder, der kan tilbyde dig det bedste lån.

Det gør du blandt andet ved at se nærmere på lånets ÅOP, som er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Dette tal inkluderer gebyrer og renter, og du kan dermed se, hvad det samlet set koster dig at låne pengene.

Indlægget er sponsoreret.

Rate this post

Related Posts