Tid og penge er noget, som de færreste studerende har nok af. Pengene kan vi ikke hjælpe med, men tiden kan vi hjælpe dig med at få mere ud af. Særligt hvis du som studerende gerne vil have mere tid til motion. Der findes kun de timer, som døgnet består af. Derfor er det oplagt, at du bruger dem så fornuftigt som muligt. Her kan du med fordel tænke over, hvordan du får mere motion, samtidig med at du opfylder dine pligter.

Den helt oplagte måde at gøre det på, er ved at cykle rundt til dine forskellige gøremål. Skal du i skole, skal du arbejde, eller skal du noget tredje, så vælg cyklen frem for bilen eller bussen. På den måde skal du ikke også finde tid til at motionere – det har du klaret samtidig med din transporttid. 

Når du får nok motion – gerne 30 minutter om dagen – så får du også mere overskud. Har du mere overskud, så præsterer du bedre på dit studie, og så har du det bedre. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer at få motion ind i din dagligdag. Og cykling er en effektiv måde at gøre det på. 

Cyklling er en hurtig vej til høj puls

Hvis du er så heldig at have bakker på din vej fra hjemmet til studiet, så er det faktisk en god ting. Det er nemlig nemt for dig at få ekstra motion den vej igennem, da du ved at klatre op af de høje bakker let kan få pulsen op. 

Når du får pulsen op, så får du endnu mere ud af din cykeltur. Hvis du tilmed tager denne gode vane med dig og begynder at gå mere eller tage trapperne, når det er muligt, så vil din dag pludselig være fyldt med aktive gøremål. 

Dette vil i sidste ende give dig mere energi og overskud til at være god på dit studie og i dit studiejob.

Læs mere om livet som studerende, studiejobs og mere lige her.

Rate this post