Er du cykelentusiast, og bruger du din cykel flittigt hver eneste dag? Så kender du med garanti også betydningen af at cykle med et korrekt dæktryk. Glæden ved at cykle forsvinder hurtigt, hvis cyklen mangler luft eller måske endda er punkteret.

Det er derfor en god idé altid at have en cykelpumpe ved hånden, så du selv kan pumpe din cykel op, når du har brug for det. Cykelpumper findes i mange forskellige varianter, hvorfor der også findes en model, som du kan medbringe i din taske eller på cyklen. Læs med her og find den helt rette model til din cykel.


Crankbrothers Gem Large Mini Pumpe – cykelpumpe til din mountainbike

Crankbrothers Gem Large Mini Pumpe - cykelpumpe til din mountainbikeCrankbrothers Gem Large minipumpe er en smart lille cykelpumpe, der er fremstillet til mountainbikes. Cykelpumpen har en længde på kun 20,5 cm og vejer kun 155 g, hvorfor den let kan opbevares i din taske.

 • Tryk: 100 PSI/7 bar
 • Længde: 20,5 cm.
 • Passer til mountainbikes

Minipumpen kan levere op til 7 bar. Derfor kan du på ingen tid pumpe din slange op og cykle videre. Pumpen har to indstillinger, så du også selv kan vælge mellem et lavt og højt tryk. Dertil medfølger beslag til montering under flaskeholder.

Læs mere om Crankbrothers Gem Large minipumpe og se prisen hos blacksnow.dk.

 

Giant Control Tower 1 fodpumpe – en fodpumpe af høj kvalitet

Giant Control Tower 1 er en effektiv cykelpumpe af høj kvalitet. Fodpumpen er fremstillet i stål og har en bred fod. Dertil er der skridsikkert underlag på foden, så du står stabilt fast, mens du pumper din cykel.

 • Tryk: 160 PSI/11 bar
 • Fodpumpe i stål
 • Manometer til dæktryk

Fodpumpen kan anvendes til alle cykler, mens den også kan bruges til fodbold, luftmadrasser m.m. Manometeret i toppen giver dig mulighed for at aflæse trykket, så du altid kan pumpe din cykel tilpas hårdt op.

Læs mere om Giant Control Tower 1 og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Fodpumpe SKS Rennkompressor – én af markedets bedste

Fodpumpe SKS Rennkompressor - én af markedets bedsteDenne SKS Rennkompressor fodpumpe er én af markedets bedste produkter. Cykelpumpen er den første og eneste pumpe, der er optaget i cykelprodukternes “Hall of Fame”, og den anvendes af flere mekanikere takket være dens høje kvalitet og lange holdbarhed.

 • Tryk: 230 PSI/16 bar
 • Fodpumpe i stål med håndlavet træhåndtag
 • Manometer til dæktryk

SKS Rennkompressor kan pumpe op til 16 bar og dækker derfor ethvert behov. Den passer til både racer-, auto- og dunlopventiler, og lukkehåndtaget ved pumpehovedet sørger for, at ventilen sidder stabilt under oppumpningen.

Læs mere om SKS Rennkompressor fodpumpe og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

SKS Airboy CO2 pumpe – kompakt cykelpumpe til en god pris

SKS Airboy CO2 er en minipumpe, der passer til alle ventiler. Pumpen er en CO2 cykelpumpe, hvorfor det er muligt at påmontere en CO2-patron og pumpe til et højere dæktryk.

 • Tryk: Mellem 26 PSI/1,8 bar og 108 PSI/7,5 bar
 • Passer til alle ventiltyper
 • CO2 pumpe med indbygget holder til CO2-patron

Cykelpumpen måler 20,7 cm og vejer 300 g. Den kan derfor nemt opbevares i en taske. Der medfølger også en holder til pumpen, så den kan monteres ved flaskeholderen.

Læs mere om SKS Airboy CO2 pumpe og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

BBB WindWave cykelpumpe – god cykelpumpe til pengene

BBB WindWave cykelpumpe - god cykelpumpe til pengeneBBB har fremstillet denne WindWave cykelpumpe, der er en fornuftig lille cykelpumpe til prisen. Cykelpumpen kan låses fast til ventilen og pumpe op til 7 bar. Den er kompatibel med alle typer af ventiler.

 • Tryk: 100 PSI/7 bar
 • Passer til alle ventiltyper
 • Vægt: 111 g

Cykelpumpen er fremstillet i hårdt plast og har en lav vægt på kun 111 g. Derfor kan du let opbevare den i din skoletaske eller håndtaske, så du altid har en cykelpumpe ved hånden.

Læs mere om BBB WindWave cykelpumpe og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Cannondale Airspeed CO2 Trigger cykelpumpe – alsidig pumpe med CO2-patron

Cannondale er en anerkendt producent inden for cykelbranchen, og med denne Airspeed CO2 Trigger cykelpumpe får du alt det, de står for: Kvalitet, flot design og brugervenlighed. Cykelpumpen kan anvendes på både racer- og dunlopventiler, hvor den kan pumpe op til 120 PSI/8,2 bar.

 • Tryk: 120 PSI/8,2 bar
 • Passer til racer- og dunlopventiler
 • CO2 pumpe med indbygget holder til CO2-patron

Airspeed CO2 Trigger har indbygget holder til CO2-patroner, mens lukkehåndtaget i toppen sørger for, at pumpen får fat og låser om ventilen.

Læs mere om Cannondale Airspeed CO2 Trigger og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

SKS Minipumpe CO2 Airbuster – lille CO2 cykelpumpe til lav pris

SKS Minipumpe CO2 Airbuster - lille CO2 cykelpumpe til lav prisSKS har fremstillet denne mini CO2 Airbuster cykelpumpe. Cykelpumpen måler 125 mm og passer til alle ventiltyper. Den har integreret trykregulator og leveres med en CO2-patron. Pumpen er fremstillet i stærkt aluminium og har en lang holdbarhed.

 • Tryk: Mellem 21 PSI/1,45 bar og 118 PSI/8,1 bar
 • Passer til alle typer af ventiler
 • CO2 pumpe med indbygget holder til CO2-patron

Der medfølger en holder til både cykelpumpen og til CO2-patronen, hvor sidstnævnte er isoleret med kulstof mod kulden.

Læs mere om SKS Minipumpe CO2 Airbuster og se prisen hos cykelpartner.dk.

 


Kend forskel på de mange forskellige cykelpumper

Der findes mange forskellige typer af cykelpumper, der typisk inddeles i tre kategorier: minipumper, fodpumper og CO2 pumper. Dertil er der forskel på, hvilke cykelpumper der passer til de forskellige typer af ventiler. Nogle cykelpumper passer kun til racercykler og racerventiler, mens andre passer til alle typer. Ligeledes er nogle cykelpumper med manometer, hvilket er praktisk, hvis der ønskes et helt specifikt dæktryk.

Men hvilken cykelpumpe skal du så vælge? Det afhænger både af cykel- og ventiltype samt dit behov. Ønsker du en fodpumpe, der kan pumpe et højt dæktryk, eller er du på udkig efter en lille minipumpe, som du let kan opbevare i din taske eller montere på cyklen? Er du i tvivl, kan det anbefales at spørge din lokale cykelhandler til råds, så du får professionel vejledning på området.

5/5 - (1 vote)

Related Posts