Elsker du aktive ferier, og følger din cykel som regel med som din trofaste rejsepartner? Så er en cykelkuffert et must. Uanset om du skal på kør-selv-ferie eller foretrækker at flyve, skal cyklen gerne nå ubeskadiget frem til rejsedestinationen. Og ved at pakke din cykel i en cykelkuffert kan du vide dig helt sikker på, at det vil være tilfældet.

De fleste cykler er nemme at pakke i en kuffert, da både styr og hjul let kan afmonteres, og du behøver derfor ikke at finde den store værktøjskasse frem. Ønsker du at vide mere om de mange fordele ved en kuffert til cyklen, så læs med her.


EVOC Bike travel bag – cykelkuffert af højeste kvalitet

EVOC Bike travel bag - cykelkuffert af højeste kvalitetDenne EVOC cykelkuffert er en af markedets absolut bedst sælgende produkter. Og med hele ni award-vindende titler er det bestemt ikke uden grund. Cykelkufferten passer til cykler op til 29”, hvorfor den kan anvendes til både mountainbikes, racercykler og city bikes.  

 • Vægt: 8,6 kg.
 • Kan rumme op til 29” cykler
 • Foldbar kuffert

Cykelkuffertens volumen lyder på imponerende 280 liter, den er udstyret med ekstra opbevaringsrum til hjulsæt, pedaler, værktøj m.m. og har en låsbar lynlås. Dertil er den 100 % PVC-fri.

Læs mere om EVOC Bike travel bag og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

B&W Bike Softcase – god cykelkuffert til prisen

B&W Bike Softcase - god cykelkuffert til prisenTyske B&W har lavet denne unikke cykelkuffert, som kan bruges til både racercykler og mountainbikes. Cykelkufferten er fremstillet i ABS-materiale, hvilket er en kombination mellem hard- og softbox. Derved holdes vægten nede, mens holdbarheden er i top.

 • Vægt: 10 kg.
 • Kompatibel med mountainbikes, racercykler og citybikes
 • 2-vejs lynlås

Cykelkufferten er på fire fritløbende hjul og har både stropper og “pilothåndtag”. Derfor er den let til at transportere og manøvrere. Ydersiden er beklædt med rivefast nylonstof, hvorfor den heller ikke tager skade på transportbånd i lufthavne.  

Læs mere om B&W Bike Softcase og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

PRO Soft Cykeltaske – en billig cykelkuffert

PRO Soft Cykeltaske - en billig cykelkuffertDenne PRO soft cykelkuffert er fremstillet i skumforet nylon, hvilket effektivt beskytter din cykel mod de skrammer og slag, den måtte blive udsat for under transport. Dertil er nylonen vandafvisende, så din cykel altid når tør frem til destinationen.

 • Vægt: 3,2 kg.
 • Separate opbevaringsrum til cykel og hjul
 • Lynlås (kan låses ved brug af en hængelås)

Cykeltasken vejer kun 3,2 kg og kan let foldes sammen, når du ikke bruger den. Tasken er et fornuftigt valg, hvis du søger en billig opbevaringstaske, så du kan have cyklen med på ferie.

Læs mere om PRO Soft Cykeltaske og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

Thule Roundtrip Traveler – cykelkuffert med tryg opbevaring

Thule Roundtrip Traveler - cykelkuffert med tryg opbevaringThule Roundtrip Traveler cykelkuffert er fremstillet i en stærk aluminiumsramme, mens ydersiden er i slidstærkt nylon. Derfor kan du vide dig sikker på, at din cykel er beskyttet optimalt, når den skal transporteres rundt i lufthavne eller i bagagerummet i bilen.

 • Vægt: 7,7 kg.
 • Udvendige hjulposer (op til 29”)
 • Passer til de fleste mountainbikes, racercykler og crosscykler

Cykelkufferten har integreret cykelhold og cykelstander, mens den også er udstyret med både udvendige hjulposer og indvendige lommer til pedaler, værktøj m.m. Ligeledes medfølger Thru-Axle-adaptere til både 9, 15 og 20 mm aksler.  

Læs mere om Thule Roundtrip Traveler og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

Douchebag – The Savage – cykelkufferten til alle cykler

Douchebag - The Savage - cykelkufferten til alle cyklerDouchebag er kendt for deres skitasker, men har med The Savage også formået at fremstille en unik og sikker cykelkuffert, der passer til alle cykler. Cykelkufferten har indbyggede hjulrum, mens den også er foldbar og kan pakkes ned til kun 35 % af dens fulde størrelse.

 • Db Roll Cage
 • Passer til alle cykler
 • Foldbar (kan pakkes til kun 35 %)

The Savage cykelkuffertens konstruktion er inspireret af racerbiler, hvorfor kufferten er opbygget med Db Roll Cage – en intern ramme, som sikrer din cykel mod skader og samtidig giver stabilitet til tasken.

Læs mere om Douchebag The Savage og se prisen hos blacksnow.dk.

 

Biknd Jetpack Transporttaske – smart softbag cykelkuffert

Med denne Biknd Jetpack cykelkuffert kan du nemt transportere din cykel med på sommerferie. Cykelkufferten er en softbag, men fremstillet med ekstra stærke – og ventilerede – sider, så din cykel er optimalt beskyttet.

 • Forstærkede og ventilerede sider
 • Passer til mountainbikes, racercykler og tri-cykler
 • Softbag

Tasken har indbygget forskellige opbevaringsrum med god plads til værktøj, hjul m.m. Dertil er cykelkufferten nem at trække efter sig takket være den lave vægt og hjulene i bunden.

Læs mere om Biknd Jetpack Transporttaske og se prisen hos cykelpartner.dk.

 


Tag din cykel med på ferie

Rigtig mange danskere tager på cykelferie år efter år, men må af med “irriterende penge” for enten at leje en cykelkuffert eller for at leje cykler på rejsen. Men ved at anskaffe dig en cykelkuffert kan du vinke farvel til denne udgift.

Du kan i stedet medbringe din egen cykel og nyde friheden til at køre alle de ture, du måtte have lyst til – uden at skulle bekymre dig om prisen pr. time eller dag. Dertil sikrer en cykelkuffert den optimale beskyttelse af din cykel. Derfor kan du med ro i maven sætte dig ind bag rattet i bilen eller læne dig godt tilbage i flysædet, velvidende at din cykel vil nå frem til destinationen uden så meget som en skramme.

Find den rette cykelkuffert til dit behov

Markedet for cykelkufferter er voksende, og flere og flere produkter dukker op år efter år. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken cykelkuffert du skal vælge. Det vigtigste er, at du sørger for at vælge en kuffert i den rette størrelse, så din cykel passer ned i den. Mange producenter opgiver en hjulstørrelse, hvilke du kan bruge som pejlemærke.

Dertil har flere kufferter også separate rum til hjul, værktøj, pedaler m.m., hvilket mange finder meget praktisk. Endeligt kan det anbefales at vælge en cykelkuffert, der er godt polstret, så din cykel er beskyttet bedst muligt under rejsen.

5/5 - (1 vote)

Related Posts