Livet som cykelrytter, hvad enten du er motionist eller professionel, bliver altid udfordret, når vinteren nærmer sig – og særligt hvis denne byder på sne. Enhver cykelrytter ved, hvor vigtig vintertræningen er for den kommende sæson, og skulle de danske landeveje være ufarbare grundet for store snemængder, må du ty til andre træningsmetoder.

Her er en Bkool hometrainer den helt rette løsning, så du kan få kørt de nødvendige kilometer i benene og blive helt klar til den nye sæson. Har du aldrig selv prøvet en Bkool hometrainer, og vil du gerne vide mere om fordelene ved denne, så læs med her.


Bkool Smart Pro 2 – Hometrainer – 1200 watt – den perfekte træningspartner

Bkool Smart Pro 2 - Hometrainer - 1200 watt - den perfekte træningspartnerByg din form op hen over vinteren med denne Bkool Smart Pro 2 hometrainer. Hometraineren er med quick release-systemet, så den passer til alle hjulstørrelser.

  • Støjsvag (68 dB)
  • Modstand på op til 1200 watt
  • Trådløs ANT+

Hometraineren er nem at samle, er kompatibel med PC, Mac og tablets og understøtter trådløs ANT+. Du kan dermed simulere forskellige ruter og benytte dig af de nye funktioner i BSim og træne med dine holdkammerater. Denne Bkool Smart Pro 2 hometrainer vil gøre din vintertræning endnu sjovere.

Læs mere om Bkool Smart Pro 2 – Hometrainer og se prisen hos triudstyr.dk.

 

Bkool Smart Go – Smart Hometrainer – 800 watt – god hometrainer til prisen

Bkool Smart Go - Smart Hometrainer - 800 watt - god hometrainer til prisenMed Bkool Smart Go hometraineren kan du forberede dig optimalt på den kommende sæson. Hometraineren kan yde en modstand på op til 800 watt og simulere stigninger på 8 %.  

  • Indbygget quick release-system
  • Modstand på op til 800 watt
  • Trådløs ANT+

Hometraineren kan tilsluttes din PC, Mac eller smartphone via Bluetooth eller ANT+, hvorefter du kan simulere forskellige ruter eller gennemkøre dine egne personlige træningsruter nær dig.

Læs mere om Bkool Smart Go – Smart Hometrainer og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

Bkool Smart Air – Hometrainer – 2000 watt – tag din vintertræning til et nyt niveau

Bkool Smart Air hometraineren er lavet til cykelrytteren, der ønsker det bedste træningsudstyr på markedet. Hometraineren er udstyret med Direct Drive teknologi – en indbygget kassette, som gør din træning endnu mere realistisk.  

  • Direct Drive teknologi
  • Modstand på op til 2000 watt
  • Støjsvag (51 dB)

Hometraineren giver dig mulighed for at simulere dine personlige ruter, at træne på bjergene i syden og at konkurrere med dine holdkammerater, enten via Bluetooth eller ved brug af ANT+ systemet.

Læs mere om Bkool Smart Air – Hometrainer og se prisen hos cykelpartner.dk.

 


Hvorfor vælge en Bkool hometrainer?

Uanset hvor højt et niveau du cykler på, er træningen afgørende for, hvor godt du præsterer på løbsdagene. Særligt vintertræningen skal prioriteres højt. Men som motionist kan det være svært at hive sig selv ud i den bidende kulde. Her kan en hometrainer være en stor hjælp, så du kan træne i varme og trygge omgivelser.

Som beskrevet ovenfor fås Bkool trainere i forskellige modeller, men fælles for dem alle er, at de generelt er meget lydløse. Dertil kan du med fordel anskaffe dig en Bkool træningsmåtte, som du kan placere din hjemmetræner på for at reducere støjniveauet yderligere. Det giver dig mulighed for at træne i stuen foran tv’et, hvor du kan følge med i dagens nyheder, sport eller benytte dig af Bkool’s mange forskellige simuleringer af ruter, bjerge m.m.  

Vælg den rette model

Når du har truffet beslutningen om, at du vil anskaffe dig en Bkool hjemmetræner, er der en række overvejelser, du skal gøre dig efterfølgende. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvad dit behov er – dette for at indkredse udvalget og finde den rette model til dit budget.

Det er også en god idé at holde øje med, om der måtte være nogle Bkool hjemmetrænere på tilbud. Ved at undersøge markedet og blive klogere på prisniveauerne kan du hurtigt finde frem til, hvor det bedste tilbud findes, så du kan gøre en god handel. Og har du ikke så meget erfaring med hjemmetrænere og Bkool’s produkter, kan du spørge i din omgangskreds eller hos en forhandler. På den måde får du gode råd, før du svinger dankortet.

5/5 - (1 vote)

Related Posts