Er dit nuværende cykeltøj ved at være godt slidt? Kunne du godt trænge til et par nye, moderne cykelbukser eller en ny cykeltrøje? Sætter du dertil stor pris på kvalitet og komfort, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok? Så er Assos en tøjproducent inden for cykelsportens verden, som du skal skrive dig bag øret. Assos cykeltøj hører til blandt den absolutte elite, både når det kommer til design, kvalitet og komfort. Og deres sortiment består af en lang række unikke produkter. Vil du gerne vide mere om assos cykeltøj, så læs med her.


Assos Cykelvest sV.blitzFeder – høj kvalitet til en god pris

Assos Cykelvest sV.blitzFeder - høj kvalitet til en god prisMed denne Assos sV.blitzFeder cykelvest er der ingen undskyldning for ikke at hoppe på cyklen, selvom det blæser og regner. Cykelvesten har korte ærmer og en sublim pasform.

 • Sleeveless cykelvest i høj kvalitet
 • Velegnet til brug både sommer og i overgangssæson
 • Let at opbevare i lommen

Cykelvesten er designet til brug både sommer og i overgangssæsonen, hvor den holder dig varm og tør. Det lette materiale betyder, at vesten nemt kan pakkes sammen og opbevares i lommen eller i drikkedunken.

Læs mere om Assos Cykelvest sV.blitzFeder og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos T.milleshorts_S7 – Bib cykelshorts af høj kvalitet

Assos T.milleshorts_S7 - Bib cykelshorts af høj kvalitetMangler du nye bibshorts, er disse Assos T.milleshorts_S7 det helt rette valg. Shortsene er designet til både MTB og landevejscykling – og takket være det lidt bredere taljesnit er komforten helt i top.

 • Bibshorts til både MTB og landevej
 • Med seler
 • Fremstillet i svedtransporterende materiale

Cykelshortsene er fremstillet i to tekstiler, som sikrer en lav vægt og en fantastisk pasform. Dertil er Assos T.milleshorts_S7 svedtransporterende, så du let kommer af med varmen.

Læs mere om Assos T.milleshorts_S7 Bib cykelshorts og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

Assos Sokker Assosoires GT Socks – billige cykelstrømper

Assos Sokker Assosoires GT Socks - billige cykelstrømperAssos Sokker Assosoires GT Socks er et par cykelstrømper udviklet til sommersæsonen. Strømperne er fremstillet i et tyndt materiale, som giver en unik åndbarhed.

 • Flot design
 • Optimalt pasform
 • Unik åndbarhed på selv de varmeste dage

Inden for cykelverdenen er “god lirens” altid at have strømperne på plads – og med disse hvide Assos Sokker går du ikke galt i byen. Pasformen er i top, mens vægten er holdt på et minimum.

Læs mere om Assos Sokker Assosoires GT Socks og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos Cykeltrøje NS.SuperLeggera Jersey u. ærmer (damer) – flot cykeltrøje i høj kvalitet

Assos Cykeltrøje NS.SuperLeggera Jersey u. ærmer (damer) - flot cykeltrøje i høj kvalitetDenne Assos NS.SuperLeggera Jersey uden ærmer er fremstillet til cykelrytteren, der ikke vil gå ned på kvalitet. Cykeltrøjen er fremstillet til sommerbrug, hvor lynlåsen tillader yderligere ventilation.

 • Cykeltrøje uden ærmer
 • Optimal pasform
 • Flot design

Assos har lagt meget hårdt arbejde i denne NS.SuperLeggera cykeltrøje, og resultatet er enestående. Trøjen har en optimal pasform og sikrer dermed en lav vindmodstand på cyklen.

Læs mere om Assos Cykeltrøje NS.SuperLeggera Jersey u. ærmer og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos Cykelhandske BONKAGLOVE_EVO7 Vinterhandske – perfekt til vintertræningen

Assos Cykelhandske BONKAGLOVE_EVO7 Vinterhandske - perfekt til vintertræningenVintertræningen ligger fundamentet hen mod den nye sæson, og dette par Assos BONKAGLOVE_EVO7 vinterhandsker sørger for at holde dig varm på selv de koldeste vinterdage.

 • Vind- og vandafvisende materiale
 • Lange fingre
 • Høj isoleringsevne, så du holder varmen

Gør din vintertræning sjovere med Assos BONKAGLOVE_EVO7 vinterhandskerne, som er fremstillet i et vind- og vandafvisende materiale, har en høj isoleringsevne og er med lange fingre.

Læs mere om Assos Cykelhandske BONKAGLOVE_EVO7 vinterhandske og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos Cykelbukser LL.BonkaTights S7 – vinterbukser af højeste kvalitet

Assos Cykelbukser LL.BonkaTights S7 - vinterbukser af højeste kvalitetAssos LL.BonkaTights S7 cykelbukserne er fremstillet til vintersæsonen, hvor du kan vide dig sikker på, at du forbliver varm under hele træningen. Bukserne sikrer en optimal komfort, er åndbare og beskytter mod vind og lettere regn.

 • Lange bukser til vinteren
 • Optimal pasform
 • Sikrer optimal ydeevne

Bukserne sidder stramt og sørger for, at der er blodcirkulation helt ned til fødderne, så du holder varmen i selv den hårdeste vinterkulde.  

Læs mere om Assos Cykelbukser LL.BonkaTights S7 og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos Hjelmhue roboCap_S7 – hold ørerne varme

Assos Hjelmhue roboCap_S7 - hold ørerne varmeMed denne Assos roboCap_S7 hjelmhue kan du begive dig ud på vintertræningen uden at fryse ørerne. Hjelmhuen er fremstilet i RXQ tekstil og har en unik pasform. Du vil ikke bemærke, at du har huen på, når du først tager hjelmen på hovedet.

 • Hjelmhue fremstillet i RXQ tekstil
 • Unik pasform og lav volumen
 • Holder ørerne varme om vinteren

Huen er dertil fremstillet med refleksstriber på bagsiden, så du samtidig opretholder en høj sikkerhed, når du træner i den kolde og grå vinter.

Læs mere om Assos Hjelmhue roboCap_S7 og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos XC Short Sleeve Jersey – god MTB cykeltrøje til prisen

Assos XC Short Sleeve Jersey - god MTB cykeltrøje til prisenDenne Assos XC Short Sleeve Jersey er skabt til mountainbikerytteren, der ikke vil gå ned på kvalitet og komfort. Cykeltrøjen er fremstillet i åndbart materiale og har samtidig UV-beskyttelse.

 • Åndbart materiale
 • UV 35 beskyttelse
 • Lynlås og tre baglommer

Cykeltrøjen er skabt til sommersæsonen, men kan også med fordel bruges i overgangsperioderne. De tre lommer giver dig mulighed for at medbringe lidt forsyninger, en telefon og evt. en slange.

Læs mere om Assos XC Short Sleeve Jersey og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

Assos Benvarmer_EVO7 – overtræksben til en god pris

Assos Benvarmer_EVO7 - overtræksben til en god prisHold dine ben varme under træningen med disse Assos EVO7 benvarmere. Overtræksbenene er fremstillet i forskellige materialer, mens der ved knæet er et dobbelt lag for at sikre den bedst mulige komfort.

 • Benvarmere til hele året
 • Dobbelt lag ved knæet
 • Maksimal komfort

Benvarmere er ideelle til vintertræningen, men alt afhængig af vejret kan de med fordel også benyttes i sommerhalvåret.

Læs mere om Assos Benvarmer_EVO 7 og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos Armvarmer_EVO7 – ideelle overtræksærmer til træningen

Assos Armvarmer_EVO7 - ideelle overtræksærmer til træningenMed disse Assos EVO7 overtræksærmer kan du trygt begive dig ud på cyklen, selvom din cykeljakke er til vask. Overtræksærmerne sørger for at holde dig varm og opretholder en høj komfort.

 • Overtræksærmer til hele året
 • Nemme at tage af og på
 • Maksimal komfort

Overtræksærmerne er fremstillet i et åndbart materiale, ligesom de nemt tages af og pakkes væk, hvis der bliver brug for det.

Læs mere om Assos Armvarmer_EVO 7 og se prisen hos cykelexperten.dk.

 

Assos Chamois creme – buksefedt til en skarp pris

Assos Chamois creme - buksefedt til en skarp prisOprethold en høj komfort på sadlen og undgå siddesår med denne Assos Chamois buksefedt. Buksefedten er let at påføre, reducerer friktion og holder samtidig din hud kølig.

 • Nemt at påføre
 • Reducerer friktion
 • Forhindrer inflammation

Buksefedten har antibakterielle egenskaber, og mange anser netop denne Assos buksefedt for at være markedets bedste.  

Læs mere om Assos Chamois buksefedt og se prisen hos cykelpartner.dk.

 

Assos Special Vaskemiddel til cykeltøj – en god pris

Assos Special Vaskemiddel til cykeltøj - en god prisVask dit cykeltøj med dette specielle vaskemiddel fra Assos. Vaskemidlet er pH-neutralt og fjerner lugten fra dit cykeltøj, så du er klar til næste træningstur på cyklen.

 • pH-neutralt og hudvenligt
 • Udviklet til elastiske fibre
 • Vedligeholder tekstilernes åndbarhed

Vaskemidlet er udviklet til elastiske fibre og sørger derfor for at skåne dit cykeltøj på bedste vis under vask. Dertil vedligeholder det tekstilernes åndbarhed, så du ikke går ned på komfort.

Læs mere om Assos Special Vaskemiddel til cykeltøj og se prisen hos cykelpartner.dk.

 


Video: Bliv inspireret af det flotte Assos cykeltøj

Assos er en stolt cykeltøjsproducent, og produkterne beskrevet ovenfor er blot et udpluk af deres store udvalg. Deres sortiment rækker vidt, og du kan derfor nemt søge efter lignende produkter fra Assos på internettet.

Før du køber dit nye cykeltøj, anbefales det altid, at du har styr på din størrelse. Alt efter producent kan størrelsen variere, og derfor bør du så vidt muligt prøve tøjet, før du køber det. Ofte findes der også en beskrivelse af størrelsen på det pågældende produkt, så du har en idé om, hvilken størrelse du skal vælge. Derefter er der blot tilbage at afprøve dit nye cykeltøj på den næste træningstur – vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

5/5 - (2 votes)

Related Posts