Interesserer du dig for enten cardio eller crossfit? Så har du muligvis hørt om assault bikes. Assault bikes er perfekte til træning entusiaster, som ønsker at presse kroppen til det yderste. I dette indlæg forklarer vi hvad en assault bike er, samt hvorfor du bør overveje at anskaffe dig en til din træning. 

Hos Fitnessboom har de udvalgt 6 af de bedste assault bikes på markedet, for at gøre det nemmere for dig at vælge den assault bike der dækker dine behov. Se assault bikes her.

Hvad er en assault bike?

En assault bike er en cykel, hvor modstanden afgøres alt efter hvor hårdt du træder i pedalerne. Jo hårdere du træder i pedalerne, jo større er modstanden, og derfor er det også en af de hårdeste maskiner til cardio. På forhjulet sidder en række blade, som giver modstand jo hurtigere du træder. Med en assault bike får du en full-body-workout, eftersom du både bruger armene og benene til at cykle med. 

Hvorfor bør du købe en assault bike?

Hvis du ønsker en intensiv træning med høj puls, hvor du presser dig selv til det yderste, så bør du købe en assault bike. Med en assault bike får du mulighed for at træne HIIT (High Intensive Interval Training), som blandt andet er populært i crossfit-verdenen.

Hvis du er under et genoptræningforløb bør du ligeledes overveje at købe en assault bike, eftersom du selv kan styre modstanden afhængigt af hvor meget energi du lægger i.

Genoptræning

Hvad bør du gå efter, når du skal købe en assault bike?

De billige assault bikes er typisk lavet af billig plast, og holder derfor ikke særligt længe. Ønsker du en assault bike som holder i lang tid bør du altså gå efter en cykel, som ikke er alt for billig. 

Derudover bør du gå efter en assault bike med bælte fremfor kæde, da der er mere vedligeholdelse i at have kæde på cyklen. Derfor anbefales det at du anskaffer en assault bike der er bæltedrevet, nem at vedligeholde og holdbar. Se eventuelt linket øverst i indlægget til Fitnessboom, som har udvalgt en række assault bikes som er gode indenfor disse kriterier.

Rate this post